0 Ft

Termékajánló

Támogatóink

Baross Gábor program

 

 

Új Széchenyi Terv

Tőzsdére hangolva

Ajánló

 

Tartalomjegyzék

 

8 rövid részlet a könyvből

 

Megrendelés

 

 

Tőzsdére hangolva

„A tőzsde harc a nemesebb célokért.”

 

A tőzsdén keresett pénz útravaló a szabadság felé vezető úton

 

A „munka nélküli” pénz keresetének lehetősége, a „játékok játékában” való részvétel emberek tömegeit vonzza generációk óta.

Én azokhoz az emberekhez szeretnék szólni, akik szeretik a pénzpiacokat, és ez jó értelemben a szenvedélyük is.

A tőzsdén keresett pénz útravaló a szabadság felé vezető úton.

Materializált, rohanó világunkban a pénznek különösen nagy jelentősége van, hiszen a pénz ugyan nem boldogít, de pénz nélkül nem boldogulsz.

Könyvemben szeretném olvasóimnak leírni igaz történetemet a pénzpiacokkal kapcsolatban, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a lehetséges buktatók, elkövetett hibák azonosításával az olvasók tőzsdei életében bekövetkező, későbbi jelenségeket lehetőleg még kezdeti stádiumban felismerjék, ezzel elkerülve a nem kívánt eredményhez vezető utat.

 

A tőzsdei kereskedelem nem a fegyelmezetlen emberek sportja.

Nem szerencsés átélni azt a régi történetet, amikor Grün dicsekszik:
„Siker
ült 10 000 forintot csinálnom! – És hogyan? – Hát 20 000-Ft-ból!”

A legfontosabb a fokozatosság elve, csak lépésről lépésre jussunk előre.

 

A könyvben javaslatokat és tiltásokat kívánok megosztani. Nem véletlenül hangsúlyozom e két fogalmat! A javaslataim megkönnyítik, simábbá, kiegyensúlyozottabbá teszik az ön sikerhez vezető útját, míg a tiltások be nem tartása a piaci megsemmisüléséhez vezet! Nem vezethet, vezet! Higgyen nekem, tudom, miről beszélek!

  

 

Miben nyújt többet a Tőzsdére hangolva, mint a többi tőzsdei könyv?

 

  • A kezdő spekulánsokat részletes gyakorlatias tanácsokkal látja el, megtanítja a pénzt félteni. A javaslatok és tiltások pedig segítséget jelenthetnek elkerülni a nem kívánt eredményhez vezető utat.
  • A haladó tőzsdéseknek a könyv továbbgondolkodásra késztetést jelenthet, konkrét befektetési tanácsokhoz és plusz információkhoz jutnak a kereskedés, a pszichológiai útvesztők, a kockázatkezelés mélységeinek megismerésében.
  • A laikusoknak is ad egy átfogó képet a pénzvilág ezen oldaláról, akik ez idáig nem rendelkeztek pénzpiaci ismeretekkel, hétköznapi nyelvezetének köszönhetően.

 

 

Juhász AndrásJuhász András több mint 18 év tőzsdei múlttal a háta mögött határozta el, hogy leírja tapasztalatait, melyet a  világ különböző tőzsdéin és instrumentumaiban szerzett. Arra törekedett, hogy  egy olyan hiánypótló alapművet adjon a kezdő és haladó spekulánsok számára, mely örökérvényű iránymutatással segíti a kereskedőket a siker felé vezető úton. A Tőzsdére hangolva egyszerre segít kitűzni a célt, melyet a tőzsdézéssel elérhet és mutatja meg hogyan, milyen eszközökkel lesz képes a kitűzött célt elérni, a tőzsdén sikeresen működni.