0 Ft

Termékajánló

Támogatóink

Baross Gábor program

 

 

Új Széchenyi Terv

Termék részletekDuda Viktória: Tűz varázsol, víz varázsol

Raktárkészlet: 22 db
Duda Viktória: Tűz varázsol, víz varázsol
2 650 Ft

Könyv mindazoknak, akik jól érzik magukat a mesék világában, s közben szeretnek el-elgondolkozni is.


Hamvas Béla írja, hogy a régi időkben az emberek szerették a mesét, történetet, mítoszt, filozófiát, morált egyetlen műben élvezni.
Ilyennemű könyv ez is, igazi mese az ősidőkből.
Ki ne ábrándozott volna gyerekkorában vagy akár felnőtt fejjel is a láthatatlanná válásról, az idő megállításáról, a világok közti átjárásról s más csodákról!
A meseszövés, a képzelet villódzó gazdagsága, a drámai csúcspontok végig lebilincselik az ifjú, vagy akár a sokat próbált olvasót. A felejthetetlen jeleneteknek (mint pl. az elemek harca) egész sora filmre kívánkozik.
A főhős, Bűbájos, hogy átkától megszabaduljon, hosszú utat jár be. Megérti
a természet ezer szavát, a Föld Szellemének megbékélésre intését, mely igencsak
korunknak szól.
Miközben ifjan vagy deres fejjel kedvünket leljük a csodás történésekben, elgondolkozhatunk, milyenek is vagyunk, s mi végre e világon.


Duda Viktória Gy. Budapesten született. Németországban kezdte iskoláit, a jogi egyetemet Bécsben végezte el, az utolsó évet Írországban ösztöndíjasként. Miután diplomamunkáját Tibetről írta, egy ideig az International Campaign for Tibet szervezetnél is dolgozott Amerikában.
Visszatérve Bécsbe szociális antropológiából szerzett doktorátust. Témája a bennszülött szánok /korábban busmanok/ szellemi örökségének jogi védelme volt, ezt tanulmányozta Dél-Afrikában is. Ezek-nek az élményeknek alapján született meg második regénye /Verliebt in den Teufel/.
Érdeklődési körébe tartozik a pszichológia, az éber hipnózis, a test és a lélek összhangjának megteremtése. E területeken, valamint legújabb könyvén dolgozik.

 

 • Méret: 142x197 mm

  Oldalszám: 204 old

  Kötés: puhaborító, ragasztókötés, fényes fólia

 • Átlagos értékelés
  1
  Hegedüs Mariann
  2012.01.10 08:42
  A barátaimnak ezt ajándékoztam karácsonyra, nagyon tetszik nekik is, ahogy én is nagyon kedvelem ezt a könyvet
 • Raktárkészlet
  22 db
  Cikkszám
  015