0 Ft

Termékajánló

Támogatóink

Baross Gábor program

 

 

Új Széchenyi Terv

Termékek


Dr. Szeles Péter - Dr. Szűcs Tamás - Varga Zsolt: Hírnév-menedzsment
Dr. Szeles Péter - Dr. Szűcs Tamás - Varga Zsolt: Hírnév-menedzsment

„Dr. Szeles Peter Hírnévmenedzsment könyve egy olyan piaci szegmens hiánykönyve, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok. Sikeres üzleti vezetőként hajlamosak vagyunk elfelejteni azt, hogy cégünk, vagy akár személyünk is milyen sokszor lehet kitéve a hírnév pozitív vagy negatív kihívásainak és ennek menedzselése nem csak komoly feladat, de üzleti érdek és üzleti érték is. Köszönet a téma tudományos és egyben érdekes feldolgozásáért. A könyv olvasói közül sokan lesznek még hálásak azért, hogy vették a fáradtságot a könyv elolvasására. Én biztosan egy vagyok a sok közül."


Czakó Borbála,
Ernst & Young Globális Igazgatója
és a HBLF Üzleti Vezetők Fórumának Elnöke „Hiánypótló mű, a tudományos értékei mellett hasznos olvasmány lehet mind a tőzsdei cégek, mind a tőkepiaci megmérettetésre, tőkebevonásra, nyilvános működésre készülő kis-, közép- és nagyvállalatok menedzsmentje számára is, hiszen a vállalatértékelés egyik sarokköve az immateriális javak, a hírnév pozícionálása, megfelelő árazása, amihez kiváló elméleti alapot és gyakorlati segítséget is nyújt a könyv.”


Katona Zsolt,
vezérigazgató, Budapesti Értéktőzsde Zrt.

 


A könyv egyszerre egy szellemi kaland és tudományos igénnyel megírt szakmai munka. A célközönsége igen széles. Vélhetően kötelező irodalommá lesz a cégvezetők és tulajdonosok, a szervezetkutatók, a kommunikációs és médiavilág, az infokommunikációs szektor körében is. Ismét egy mindenki számára „kötelező tananyag” született. A vállalati/szervezeti hírnév feldolgozása bizonyítja az egyszerű üzleti megfontolásokon túli világ jelentőségét, mérésével a hírnév a korszerűen menedzselhető sávba érkezik, s így a gazdasági szereplők számára is értelmezhető konkrét cselekvési térré válik. Nem lennék meglepve, ha a könyv előkelő helyet kapna a sikerlistákon.


Dr. habil Komor Levente,
egyetemi docens, Szent István Egyetem,
TTI intézetigazgatója

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről