0 Ft

Termékajánló

Támogatóink

Baross Gábor program

 

 

Új Széchenyi Terv

Termékek


Howard L. Braden: Ammara - az ébredés ELŐRENDELHETŐ!
Howard L. Braden: Ammara - az ébredés ELŐRENDELHETŐ!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Schlenk Orsolya
2013.05.31 09:47
Iszonyatosan tetszett, nem lehetett letenni (próbáltam, de a 3. fejezet után már nem ment). Annyira képszerű, hogy néha úgy éreztem, én is ott vagyok a szereplők közt, simán el tudom képzelni moziban.
Végigsírtam vagy -nevettem a könyvet, nagyon nagy hatást tett rám. Rengeteg értékes gondolatot, tanítást fedeztem fel benne. Ennek a könyvnek moziba kell kerülnie!
A végére érve kezdtem elölről. Sokat épültem a könyvből. Olyan gondolatokat adott át, aminek hatására újragondoltam a terveimet az életben.

2
K. Zsolt
2013.05.30 11:01
Ebben a könyvben találtam meg a reményt, hogy a magyar íróink igenis tudnak világszínvonalt elérni.
Nagyritkán talál az ember olyanokat is, aminek az olvasása után úgy \"kel fel\", hogy tudja, valamivel több lett. A helyzet az, hogy ez a könyv ilyen, és hogy ha valaminek híresnek kell lennie, akkor ez az!

1
Máté Irén
2013.05.29 21:26
Gyakorlatilag egyfolytában olvastam végig, kb. 9 óra alatt. Ráment egy fél éjszaka, de egyszerűen nem bírtam letenni. Nem volt olyan rész, hogy no, holnap innen folytatom.
De megérte! Olyan mértékben felvillanyozott, hogy az éjszaka többi részét is ébren töltöttem. Annyi mindent felszínre hozott, ezer kérdést, információkat... egy olyan víziót a jövőre nézve.. és olyan valóságosnak tűnt, szinte pergett bennem a film, nem hagyott nyugodni.