0 Ft

Termékajánló

Támogatóink

Baross Gábor program

 

 

Új Széchenyi Terv

Termékek


Bolya Árpád: Six sigma – Projektmenedzsment kézikönyv A gyakorlatban is hasznosítható mellékletekkel
Bolya Árpád: Six sigma – Projektmenedzsment kézikönyv A gyakorlatban is hasznosítható mellékletekkel

 

A six sigma projektmenedzsment kézikönyv a maga nemében egyedülálló és rendhagyó vállalkozás a magyar nyelvű minőségügyi szakirodalomban. Szerzője arra vállalkozik, hogy minden érdeklődő számára érthetően, szakmai zsargontól mentesen, világos és helyenként humoros stílusban bemutassa, mit is jelent a six sigma, mint minőségfejlesztési módszer, és hogyan célszerű azt alkalmazni a mindennapi üzleti életben.

A módszer nem csodaszer, nem ad gyógyírt minden minőségügyi problémára, de filozófiája sikerrel alkalmazható mind a multinacionális, mind pedig a kis-és közepes vállalati szektorban, legyen szó akár gyártó, akár szolgáltató területen működő cégekről.

A könyv talán legnagyobb érdeme, hogy mellékleteit felhasználva, bármilyen típusú projekt esetén sikerrel lehet alkalmazni, és nem szükséges hozzá hosszútávú, akár néhány évet is igénybe vevő előtanulmány.

A titok egyébként sem a módszerben, hanem az azt alkalmazók hozzáállásában kell, hogy kódolva legyen – vallja a szerző, aki egy multinacionális vállalat minőségfejlesztési vezetőjeként a saját tapasztalatait is próbálta beépíteni a könyvbe, amely kitér a six sigma módszer és projektmenedzsment lépések bemutatása mellett a siker olyan további elemére is, mint amilyen például az emberi tényező szerepe, az emberek újfajta típusú motiválása a projektek végrehajtása során.

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!