0 Ft

Termékajánló

Támogatóink

Baross Gábor program

 

 

Új Széchenyi Terv

Termék részletekHoward L. Braden: Ammara - az ébredés ELŐRENDELHETŐ!

ÚJ
Howard L. Braden: Ammara - az ébredés ELŐRENDELHETŐ!
3 290 Ft

Előrendelhető!

 

Az Ammara egy lebilincselően izgalmas, megható, egyúttal megszívlelendő gondolatokat, mély életfilozófiát is felvonultató inspirációs, tudományos-fantasztikus kalandregény, melynek üzenetéhez életet lehet igazítani. Howard L. Braden regénye magába szippant, a történet a szerző különös stílusának köszönhetően filmszerűen megelevenedik az olvasó lelki szemei előtt páratlan olvasási élményt nyújtva.
A napjainkban játszódó történetben Robert Lance asztrofizika-professzor egy kutatás élére áll, majd az emberiség legnagyobb rejtélyével szembesül, hogy a végén a feje tetejére állítsa a világot és a melléje szegődők életét. A kalandok során feltárulnak az emberiség keletkezésének titkai, miközben a történet az alapvető önismereti kérdések és az élet értelmének határait feszegeti.

 

Weboldal: www.ammara.hu

 

Tedd a kosaradba és rendeld elő az AMMARA – Az ébredés című regényt!
 
A június 30-ig beérkező előrendelések közül három ingyen kapja a könyvet, valamint egy Ammara-póló is az övé lesz! 
Kérjük, értesíthetőség céljából iratkozz fel az alábbi csatornák egyikére (vagy mindkettőre), és kapcsold be rajtuk az Értesítést. Így biztosan nem maradsz le az előrendelés sikerességéről!
 • Méret: 136x204 mm
  Oldalszám: 360 oldal
  Kötés: keménytábla, cérnafűzés

 • Átlagos értékelés
  3
  Schlenk Orsolya [UnasDesign - Loop{forum} - Normal{forum_email}]
  2013.05.31 09:47
  Iszonyatosan tetszett, nem lehetett letenni (próbáltam, de a 3. fejezet után már nem ment). Annyira képszerű, hogy néha úgy éreztem, én is ott vagyok a szereplők közt, simán el tudom képzelni moziban.
  Végigsírtam vagy -nevettem a könyvet, nagyon nagy hatást tett rám. Rengeteg értékes gondolatot, tanítást fedeztem fel benne. Ennek a könyvnek moziba kell kerülnie!
  A végére érve kezdtem elölről. Sokat épültem a könyvből. Olyan gondolatokat adott át, aminek hatására újragondoltam a terveimet az életben.

  2
  K. Zsolt [UnasDesign - Loop{forum} - Normal{forum_email}]
  2013.05.30 11:01
  Ebben a könyvben találtam meg a reményt, hogy a magyar íróink igenis tudnak világszínvonalt elérni.
  Nagyritkán talál az ember olyanokat is, aminek az olvasása után úgy \"kel fel\", hogy tudja, valamivel több lett. A helyzet az, hogy ez a könyv ilyen, és hogy ha valaminek híresnek kell lennie, akkor ez az!

  1
  Máté Irén [UnasDesign - Loop{forum} - Normal{forum_email}]
  2013.05.29 21:26
  Gyakorlatilag egyfolytában olvastam végig, kb. 9 óra alatt. Ráment egy fél éjszaka, de egyszerűen nem bírtam letenni. Nem volt olyan rész, hogy no, holnap innen folytatom.
  De megérte! Olyan mértékben felvillanyozott, hogy az éjszaka többi részét is ébren töltöttem. Annyi mindent felszínre hozott, ezer kérdést, információkat... egy olyan víziót a jövőre nézve.. és olyan valóságosnak tűnt, szinte pergett bennem a film, nem hagyott nyugodni.